varmt välkommen till Virvatulia

Vad roligt att just du tittat in! Berätta gärna vad du tycker. Tack för din feedback, det hjälper mig i min produktutveckling. Ha en fortsatt bra dag och välkommen åter!

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Monica, den 27. mar, 2015
Vilka härliga tofflor jag köpt av dig idag! Jättegosiga! Tack!
E-post:
Skrivet av Lise-Lotte B Modig, den 21. jun, 2014
Åhhh, så imponerad jag blev. Överraskad är kanske ett bättre ord. Snygg hemsida. Vilken produktion. Fantasifulla, "kvinnliga" skira sjalar. Mjuka tofflor. Bedårande handväskor Tusen tack och på återhörande.
E-post:
Skrivet av Hasse Eriksson, den 13. nov, 2012
Min hemsida www.hassesaljare.se
Skrivet av Hasse Eriksson, den 13. nov, 2012
Hej OJ va fin hemsida du har! Jag har ju bara börjat med min! Jag kan varmt rekommendera dina stickade sockar som värmer mina fötter under kalla jaktdagar! Dina övriga produkter är ju oxå jättefina men jag passar nog inte i en väska? Lycka till! Vi höres!
E-post:
Skrivet av Sara, den 2. apr, 2012
Hej Virvatulia!
Jag instämmer med föregående "talare". Jag har köpt flera av dina underbara tovade väskor, och fler lär det bli! De är så ljuvligt lekfulla - din fantasi når verkligen inga gränser - och dessutom praktiska och slitstarka. Ingen har blivit nopprig eller ens luddig! jag får jättemånga komplimanger var jag än går i mitt mossgröna underverk. Nästa jag köper blir nog en vit till sommaren....

Kram från Sara
E-post:
Skrivet av Suzanne, den 29. mar, 2012
Vad kul att du kommit igång med hemsidan/shopen, den är jättefin. Vad härligt att fler nu kommer få möjligeten att njuta av dina vackra verk. Till er som hittar in här vill jag säga att jag som konstnärens arbetskamrat har sett och klämt på en del proverna i verkliga livet och jag måste säga att man blir verkligen förälskad i varendaste en av dem.
Lycka till Virvatulia!
Kram Suzanne

Senaste kommentarer

10.12 | 12:09

Du gör fantastiskt vackra produkter. Mvh Susanne på LammLyckan

...
18.02 | 14:45

Kirsti
Så fantastiskt fint det Du gör!
Hälsningar Verna Andersson

...
10.01 | 15:59
välkommen har mottagit 14
28.08 | 10:22
bildspel/galleri har mottagit 6